Om oss

 

Arbetsbil i Stockholm AB – vår historia & om oss – nu och i framtiden.

Arbetsbilar

 

När Jakob Chamoun startade företaget Spånga bilvariant 1999, drevs han redan då av en passion att renovera och förbättra arbetsbilar. Företaget växte snabbt tack vare den höga kvalitén på arbetet och efter några år vad det dags för en fusion, vilken ledde till att Arbetsbil Stockholm AB bildades. Personalstyrkan hängde med och kunderna fortsatte att strömma till.

 

Visionen har alltid varit att vara ledande inom arbetsbilar och att genom snabba anpassningar och lösningar också hålla en god slutekonomi för både företaget och kunden.

 

Arbetsbil i Stockholm AB finns i fräscha och ljusa lokaler i centrala Rosersberg. Här finns ett show room och en välkomnande kundreception. De flesta som jobbar här har varit med från starten och stämningen är familjär.

 

Välkommen in på ett besök hos oss, låt oss bjuda på en kopp kaffe och berätta vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med.

 

Trygg bilaffär

 

Vi har försett företag med arbetsbilar sedan 1999. Alltid med förmånliga finansieringar och trygga garantier för en bra eftermarknad.

 

Vår skickliga verkstadspersonal tillverkar påbyggnader som håller hög kvalitet från stort till smått. Påbyggnader som är gjorda för de påfrestningar som de utsätts för i din verksamhet och som bibehåller sin funktionalitet.

Anpassningar

 

Vi på Arbetsbil i Stockholm har standardprodukterna. Ni har önskemålen och tillsammans gör vi en bil som uppfyller era unika behov. Oavsett om ni behöver kran, kyl, skåp eller annan speciell byggnation så är vår toppmoderna verkstad redo för uppgiften. Vår styrka är att ta fram kundanpassade lösningar för både skåpbilar och flakbilar, till en vettig prislapp. Vi uppfinner inte hjulet på nytt, vi tar tillvara beprövade metoder och bevisat hållbara konstruktioner. På så sätt har våra fordon gång på gång levt upp till förväntningar och krav, från såväl kunder som provningsinstitut.

 

Hos Arbetsbil finns ett urval av standardprodukter för godstransporter, som kan modifieras med påbyggnader för lätta fordon. Du som kund väljer sedan hur du vill att vi ska anpassa just ditt fordon till dina egna transportbehov. Tillvalen är många, bland annat kan du beställa anpassning av skåpets längd, bredd eller höjd. Placering av dörrar, montering av kyl- och värmeaggregat är några andra anpassningar du kan välja, för att nämna några.

 

I vår fullserviceanläggning i Rosersberg, norr om Stockholm, utför våra medarbetare på Arbetsbil reparationer och servicetjänster. Vår professionella verkstadspersonal gör alltid sitt yttersta för att skyndsamt hjälpa åkare vid problem med påbyggnader, även om det inte är Arbetsbils produkter som behöver åtgärdas.

 

Se några fall av utförda byggnationer och anpassningar i vår blogg här

Återförsäljare

 

För att leverera kvalitet har vi några av världens bästa leverantörer! Vi är bland annat återförsäljare för IVECO och samarbetspartner för franska Afhymat.


Meddelande från VD:n

 

Beprövade lösningar gör oss väl rustade för nya utmaningar

 

Hållbarhet är ett ord i tiden. På Arbetsbil i Stockholm har fokus på hållbara lösningar funnits med oss långt innan det blev trendigt. Redan från starten 2004 har vi sett till att arbeta på ett hållbart sätt, genom hela ledet.

 

Tack vare över 20 år i branschen har vi samlat på oss gedigen kunskap om hur vi kan hjälpa våra kunder genom att vara en stark partner vid byggnationer av arbetsbilar. Vi har hittat en modell där vi på ett kostnadseffektivt sätt utvecklar kundanpassade lösningar, för både skåpbilar och flakbilar. Att vi håller måttet har vi kunnat se gång på gång, både i form av kundnöjdhet och också vid tester utförda av olika provningsinstitut.

 

Våra bilar och byggnationer har genom åren rullat många mil på vägarna. Med två decennier av nöjda kunder, framgångsrika projekt och samarbeten i backspegeln, blickar vi nu framåt. Trygga i den kunskap och yrkesskicklighet som våra medarbetare har, ser vi med glädje fram emot framtida utmaningar och lösningar. Våra säljares gedigna kunskap om våra produkter samt kundernas krav och behov, gör oss till en stark samarbetspartner. Det är denna kunskap som kan hjälpa dig och din verksamhet att hålla sig i framkant inom just ert område.

 

Vi strävar ständigt efter att öka vår effektivitet genom ett pågående förbättringsarbete. Tillsammans med våra leverantörer och genom ständig dialog driver vi på en utveckling som syftar att sänka våra kostnader och i slutänden, våra kunders.

 

Ett av våra tydligt uttalade mål är att Arbetsbils påbyggnader ska hålla hög kvalitet, vara materialsnåla och innovativa. Vi kompromissar inte med det som är viktigt, design och materialval i framkant av det möjliga, och kanske lite bortom det. Vi är lika noga med kvalitet- och miljömässiga aspekter, som de tekniska och ekonomiska.

 

Vi jobbar för att din produkt från Arbetsbil i Stockholm ska vara tekniskt modern och hållbar under hela dess ekonomiska livslängd. Något som alla vinner på, från leverantör till kund, genom hela kedjan.

 

Välkommen till Arbetsbil i Stockholm!

Jakob Chamoun